Dodatne storitve X - Ljubljana fair
EN
Services
Dodatne storitve X

Vse za vaš dogodek

Najem popolnega prostora je le prvi korak. Z izkušeno ekipo GR vam pomagamo urediti vse potrebno, da bo vaš dogodek izveden brezhibno, profesionalno in tenkočutno glede vsake podrobnosti. Podporne storitve za dogodke izvajamo v sodelovanju s preverjenimi zunanjimi izvajalci, ki zanesljivo izvedejo kakovostno storitev.

Kolikor vas zanima katera od naših storitev, to navedite v povpraševanju ali nas osebno kontaktirajte. Z veseljem bomo poiskali najboljšo rešitev, prilagojeno vašim specifičnim potrebam.

Dodatna oprema

V Katalogu opreme GR si poglejte, katera dodatna oprema vam je na voljo. Za potrebe dogodka si lahko izposodite razstavno opremo (npr. premične stene, vitrine ipd.), scensko opremo (npr. oder, tribune ipd.) avdio/video opremo in druge dodatke.


 


Po dogovoru uredimo tudi opremo, ki ni vključena v katalog. Pri tem sodelujemo z zunanjimi izvajalci in partnerji.

Pogostitev

Odmor za kavo, hiter prigrizek med predavanji ali postrežena gala večerja – z izbranimi pogodbenimi ponudniki cateringa pripravimo pogostitev po vaših navodilih in posebnih željah. Navdušite ne samo z vsebino dogodka, temveč tudi s prijetnim kulinaričnim razvajanjem.

Catering Kaval Group
Gostinstvo Femec
Jezeršek catering
Vivo catering

Pogostitev lahko izvedemo tudi v sproščenem vzdušju Gostilne pri Trubarjevi mami v paviljonu Jurček na GR.

Dekoracija

Poustvarite prestiž in svečanost dogodka z izbrano dekoracijo. V skladu z namenom in tonom dogodka pripravimo cvetlične aranžmaje ter poskrbimo za celostno podobo prostora.

Garderoba

Plašči, dežniki in večje torbe so pri obisku dogodka v napoto. Svojim gostom ponudite garderobo – na voljo so vam premična garderobna stojala za do 600 oseb. Pri večjih dogodkih vam z zunanjim izvajalcem organiziramo garderobo tudi za več tisoč udeležencev. Ponudimo vam lahko tudi posebne garderobe za nastopajoče na glasbenih in scenskih prireditvah.

Prevajanje

V okviru dodatnih storitev ponujamo tudi možnost simultanega prevajanja na vašem dogodku.
Zagotovimo lahko celotno storitev – prevajalce oziroma tolmače ter vso potrebno opremo za simultano prevajanje.
Lahko pa najamete le opremo za simultano prevajanje.

Hostese

Poskrbite za dobro počutje obiskovalcev in gladek potek dogodka na vseh ravneh. Glede na vaše potrebe zagotovimo ustrezno osebje v garderobi, za nadzor vstopnic, na blagajni ali na razstavnih prostorih ter usmerjevalno osebje na vhodu v dvorano.

Čiščenje

Dvorane in zunanje površine GR redno vzdržujemo in čistimo. Po potrebi lahko naročite tudi dodatno čiščenje (npr. po montaži opreme in ureditvi prostora) ter dežurno čistilno službo med samim dogodkom. Za večje dogodke, kot so koncerti in zabave, organiziramo tudi čiščenje s pometačem.

Transferji

Za posebne goste, nastopajoče, govornike in VIP obiskovalce po želji organiziramo tudi prevoz do prireditvenega centra. Želite fleksibilnost najetega avtomobila ali udobje zasebnega transferja? S partnerji vam pomagamo izbrati najboljšo opcijo in uredimo vse potrebno.

Recepcija

Za sprejem pomembnih gostov, informacije in vsa operativna usklajevanja vam je v paviljonu Jurček ves čas na voljo recepcija z vso osnovno opremo.

Prenočišča

Pri večdnevnih dogodkih ali večernih zabavah bodo vaši gostje veseli prenočišča v bližini dogajanja. V naši ekipi dobro poznamo možnosti nastanitve v hotelih in apartmajih različnih kategorij v bližini in širši okolici našega prireditvenega centra. Z veseljem vam svetujemo in pomagamo pri iskanju in rezervaciji ustreznih kapacitet.

Špedicija

Ste se odločili za sodelovanje na sejmu, pa ne veste, kako bi svoje izdelke dostavili do Gospodarskega razstavišča? Že vrsto let sodelujemo s priznanimi mednarodnimi ponudniki logističnih storitev, ki vaše blago zanesljivo in varno dostavijo do vašega razstavnega prostora in nazaj na želeni naslov. Storitev pripravimo po meri in glede na vaše potrebe.

Varovanje

Brez skrbi, da bi se zataknilo pri varnosti. Za nemoten potek vašega dogodka poskrbimo za fizično varovanje javnih prireditev z ustreznim številom varnostnikov in rediteljev v skladu z veljavnimi predpisi.
GR on social media